RPG.QGAMING.RO ####### Jucătorii noi primesc level 2 automat , mașini personale la orice level , lidere la level 3 , vă așteptăm

In jos

RPG.QGAMING.RO ####### Jucătorii noi primesc level 2 automat , mașini personale la orice level , lidere la level 3 , vă așteptăm

Mesaj Scris de VLADftw la data de Dum 19 Mai 2013, 9:28 am

[size=24pt]RPG.QGAMING.RO[/size]


Facțiuni:
* Police Department
* Federal Bureau Of Investigations
* National Guard
* Medics & Fireman
* La Cosa Nostra
* Yakuza
* School Instructor (NEW)
* Hitman Agency
* News Reporters
* Bloods Gang
* Crips Gang
* Nortenos Gang
* Surenos Gang
* Thieves (nefinalizată)

Job:
1. Detective (/find)
2. Whore (/sex)
3. Drugs Dealer (/selldrugs)
4. Car Jacker (/dropcar)
5. Car Mechanic (/fill, /repair & /duty)
6. Arms Dealer (/sellgun & /materials)
7. Car Dealer (/sellcar)
8. Bus Driver (/fare)
9. Paper Boy (/paper)
11. Taximetrist (/fare)
12. Gunoier (/trash)
13. Curier (/startcurier)
14. Fermier (/farm)

Economia:
Economia server-ului este una foarte echilibrată, în medie, un jucător poate să facă rost de bani pentru o mașină personală în decursul a 2 zile (depinde modelul și timpul acordat).

Sistem case:
Server-ul nostru dispune de un sistem dinamic și avantajos, pe server fiind în jur de 50 case accesibile oricărui jucător! (doar în orașul Los Santos)

Sistem mașini personale:
Deținem un sistem complex și avansat de mașini personale, fiecare jucător putând să aibă o mașină personală, și eventual un motor! Pe server sunt aproximativ 45 de mașini personale cu prețurile între 250.000$-2.000.000$!

Sistem jail:
Momentan avem doar o curte încăpătoare pentru detinuți, de unde pot și să evadeze (cu ajutorul unui prieten)! Pe viitor, mă voi baza foarte mult pe sistemul de evadare a deținuților.
Poză: http://i39.tinypic.com/1zv79l0.png http://i40.tinypic.com/2lscnxt.png

Sistem pescuit:
Fiecare jucător poate pescui în largul mării sau chiar pe mal, cu ajutorul unei bărcuțe, undițe și licențe de navigat + pescuit. Locul specific pescuitului este unul creat în MTA fiindcă mi s-a părut mult mai interesant decât 'Big Wheel'.


Sistem War:
Server-ul dispune de un sistem de war care se desfășoară pe 6 teritorii, cu 3 alianțe și 3 rivalități. Fiecare rivalitate are 2 teritorii pentru care să-și verse sângele. Alianțele sunt: Alianța mexicana, alianța spaniolă, alianța americană. (/alianțe & /rivalități) Ca drept răsplata, liderul clanului câștigător primește 30.000$ în mână, teritoriul și 5.000$ la payday, timp de 4h!

Sistem VIP:
De curând am creat și un sistem VIP pentru jucători, care vor putea avea acces la acesta, evident, prin plata unei sume de bani. Comenzile VIP nu favorizează jucătorul cu absolut nimic, ci îi oferă intimitatea necesară (/tognewbie, /togwhisper, /setint, /cc etc.)

Sistem Rob-Bank:
Server-ul are un sistem de jefuire a băncii foarte simplu care constă în deplasarea caracterului la bancă, apoi prin folosirea comenzii /robbank acesta iese în câștig cu o sumă cuprinsă între 70.000$-150.000$ și, evident, cu wanted level 6! Jaful băncii poate avea loc doar o dată pe zi!


Sistem Tikki:

Pe server sunt aproximativ 16 Tikki ascunse în Los Santos, care oferă fiecărui jucător +1 RP, asta în cazul în care este găsită.
Poză: http://i40.tinypic.com/2v2ta0z.png


Altele:
* Am implementat un sistem foarte frumos de animații (inclusiv /papagal și /papagaloff)
Poză: http://i41.tinypic.com/2wdbipv.png
* Am adăugat 'Fast Event'.
* Am adăugat case în orașul SF.
* Am adăugat comanda /familyalliance

Adresă: 93.119.30.154:7777
avatar
VLADftw
Expert
Expert

Mesaje : 357
Data de inscriere : 20/01/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum