RedzMax RPG România

In jos

RedzMax RPG România

Mesaj Scris de RedzMax la data de Sam 20 Aug 2011, 2:06 pm

RPG.RedzMax.com
O noua generatie


De ce sa alegi RedzMax RPG România?

RedzMax RPG România foloseºte modul GodFather modificat de Ov3r, ºi conþine multe sisteme ºi funcþii avansate ce nu pot fi gãsite pe niciun alt server. RedzMax RPG România amestecã distracþia ºi seriozitatea rezultând o experienþã de neuitat.

Ce te-ar atrage pe acest server?

Seriozitatea ºi ***ãcerea noastrã de a vã ajuta ºi de a vã distra. În plus, server-ul nostru funcþioneazã pe o economie extrem de bine pusã la punct, ce duce la foarte puþine wipe-uri ulterior posibile. Pe de altã parte, am creat cartiere de case cu preþuri reduse, ca oricine sã aibã dreptul sã locuiascã undeva. Spre deosebire de alte servere, acesta foloseºte MySQL pentru stocarea datelor în baza de date, care scade pingul ºi în acelaºi timp asigurã stocarea corectã a datelor.

Dacã economia este scãzutã, cum îmi pot procura banii mai repede pentru a-mi cumpãra o maºina personalã, o casã sau o afacere?

Dacã doreºti sã te alãturi mafiei, poþi jefui banca alãturi de membrii mafiei unde aparþii, o decizie foarte grea de fãcut. Pentru a ascunde dovezile ºi pentru a demonstra adevãrata ta putere împotriva forþelor poliþiei, trebuie sã setezi bombele înãuntrul bãncii, cauzând explozia bãncii. Nimeni nu va mai putea jefui banca decât dupa 12 ore de la bombardare.

Însã dacã aparþii forþelor poliþiei, trebuie sã opreºti mafia sã jefuiascã banca. Dacã ucizi membrul principal al jafului, vei primi o parte mare din banii pe care el a încercat sã ii fure, drept mulþumire din partea bãncii.

Care sunt facþiunile prezente pe server?

O listã completã a facþiunilor se poate vizualiza pe forum. @

Cum mã pot conecta?

HostName: RedzMax RPG România
Address: rpg.redzmax.com:7777
Players: X / 100
Ping: 11
Mode: RedzMax RPG v0.3
Map: Romanian Role-Play
avatar
RedzMax
Incepator
Incepator

Mesaje : 77
Data de inscriere : 20/08/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum